Taller de Cistelleria: Creativitat Rural al Maset de la costa

El 4 d’octubre passat, un grup d’usuàries de l’entitat, va tenir l’oportunitat d’experimentar un dia molt especial i enriquidor al Maset de la Costa, una propietat pertanyent a la Cristina Sánchez. Aquesta jornada va estar plena de creativitat i aprenentatge, ja que van participar en un taller de cistelleria, tot això enmig d’un entorn rural tranquil i encantador.

Des de l’equip de l’AAT, volem expressar la nostra gratitud més sincera a la Cristina per cedir-nos aquest espai tan excepcional i els seus coneixements. La seva generositat i suport han estat essencials per fer possible aquesta experiència màgica. La seva constant ajuda va permetre a les participants gaudir plenament del taller en un ambient natural, connectant amb la serenitat i la bellesa de la naturalesa.

El dimecres 25 d’octubre, es va completar el taller de cistelleria amb la col·laboració de tres altres voluntàries al centre. Aquesta darrera sessió va representar l’acabament d’una experiència realment enriquidora, on es van compartir coneixements, es van intercanviar idees i es va fomentar la creativitat en un marc de treball col·laboratiu.

Aquest taller no només va ser una oportunitat per aprendre l’art de fer cistells, sinó també un moment de comunitat i companyonia que va ajudar a reforçar els llaços entre les participants. Va posar en relleu la importància de la naturalesa com a font d’inspiració per a la creativitat i com a entorn idoni per a gaudir de bones experiències compartides.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *