Cristina: “Quan vaig entrar al centre era la tristor personificada, però ara torno a tenir ganes de viure”

La Cristina és una dona animada, entusiasta i familiar que ho va perdre tot. Ficada en una relació de parella tòxica, de maltractament i amb dos fills pel mig, va caure en una forta addicció a l’alcohol i la cocaïna que gairebé se l’emporta per davant. Ara ja fa 3 anys, va ser víctima d’un intent de suïcidi, però una dosi d’esperança la va dur a l’hospital per refer la seva vida.

Després d’haver passat dos anys i mig en el centre de dones d’AAT a L’Hospitalet de Llobregat, la Cristina ens obre les portes de casa seva per explicar-nos com va ser tot aquest llarg procés, on va tenir molts daltabaixos però que l’ha fet més forta com a persona.

Un cop recuperada, amb una nova vida a Mataró i amb dues feines entre mans, però, la Cristina segueix pagant les conseqüències de les seves addiccions. Malgrat això, ha lluitat molt per recuperar una família que sentia llunyana, i l’amor d’uns fills adolescents que ara li fan costat. Un exemple de perseverança, tossuderia i èxit personal que apropa un testimoni molt valuós a totes aquelles persones que busquen suport per afrontar les addiccions.

2 Comments

  1. Pingback:La renovació visual d’AAT presenta una nova imatge corporativa i pàgina web – AAT

  2. Pingback:Jordi Vila-Abadal: “La toxicomania és un símptoma d’una societat malalta”  – AAT

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *