Col·labora amb AAT

Vols col·laborar
amb AAT?
 

Si ets una persona interessada en ajudar els altres i vols aportar el teu granet de sorra per la causa, estàs en el lloc indicat! 

A l’AAT hi pots col·laborar de moltes maneres, des de fent un petit (o no tant petit) donatiu, que posteriorment et podràs desgravar, convertint-te en soci o sòcia, o inclús formant part del nostre programa de voluntariat, on segur que ens podràs donar un cop de mà amb la teva tasca. 

Com desgravar els donatius
a la Declaració de la Renta?

Com que AAT és una entitat declarada d’Utilitat Pública per la Generalitat de Catalunya, si fas un donatiu pots desgravar-te’n una part a l’exercici de la Declaració de la Renda.

 

Fins els primers 150€ l’any, la quantitat deduïble és del 80%, i a partir de 150€, el percentatge a deduir és del 35%. Si en l’exercici actual i els dos anteriors s’ha fet una donació igual o superior a la mateixa entitat, la deducció aplicable és del 40%.

 

Exemple: Si fas donacions de 10€/mes, al final de l’any l’import serà de 120€. Com que la quantitat no arriba als 150€ podràs deduir-ne el 80%, és a dir 96€. D’aquesta manera, AAT rep 120€ íntegres pels programes, però el cost real per al donant és de 24€ l’any.

Tots els donatius que rebem van íntegrament destinats a la conservació, millora i desenvolupament dels nostres programes de tractament, per tal de poder continuar oferint el millor servei possible.

Pots fer un donatiu mitjançant transferència bancària al següent número de compte:
IBAN ES03 2100 3060 5022 0203 1029

També pots fer-nos un donatiu per BIZUM, amb el següent codi: 03332

Si fas un donatiu, omple el següent formulari de contacte perquè t’enviem el CERTIFICAT DE DONATIU que necessitaràs per fer la Declaració de la Renda.


Una manera de col·laborar amb l’entitat i participar en el futur d’AAT és mitjançant una quota de persona associada, que permet aportar recursos econòmics per al desenvolupament dels programes terapèutics i alhora formar part de les assemblees periòdiques.

El rebut com a persona associada es passa dos cops l’any, a principis de gener i a principis de juliol.

L’aportació semestral recomanada és de 10€, però ets tu qui decideixes quant vols aportar.

Dona’m d’alta!


L’Associació Acollida i Acció Terapèutica compta amb un pla de voluntariat per acollir a qualsevol persona que estigui disposada a col·laborar amb la nostra tasca.

Si tens més de 18 anys i vols col·laborar de manera solidària amb AAT, posa’t en contacte amb nosaltres i trobarem la millor manera de que participis en els diversos projectes de l’associació.

Tens ganes de treballar amb nosaltres?

Envia’ns el teu CV i quan tinguem una vacant que encaixi amb el teu perfil ens posarem en contacte amb tu!

Pots consultar si tenim alguna posició oberta clicant aquí.