ASSOCIACIÓ D'AJUDA ALS TOXICÒMANS

Des de 1981 oferim assistència especialitzada en drogadicció (tel. 932 374 550)

En cumplimiento con lo dispuesto en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (“LOPD”), le informamos de que los datos personales e información que incorpore al formulario electrónico habilitado al efecto y toda la documentación que nos remita en formato electrónico o en papel (“Datos”), serán incorporados en un fichero de datos de carácter personal titularidad de
Associació d’Ajuda als Toxicòmans. La finalidad del tratamiento de sus Datos es dar curso a su solicitud de contacto o de petición de servicios. Las preguntas incluidas en el formulario son de carácter voluntario, salvo aquellas marcadas con un asterisco (*) que son obligatorias. En el caso de no contestar a las preguntas obligatorias, nos reservamos el derecho de no tramitar solicitudes incompletas. La cumplimentación de los campos de dirección de correo electrónico y teléfono móvil implica su consentimiento expreso para recibir comunicaciones, vía correo electrónico o sms con las finalidades antes descritas. Podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, oposición y cancelación en
Associació d’Ajuda als Toxicòmans, calle Riera de Sant Miquel, 1 bis atico 1º 08006 Barcelona (España), o a través de la dirección de correo electrónico: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

AVISO LEGAL

A los efectos de lo que dispone la ley orgánica 15/1999, le informamos que sus datos de carácter personal están incluidos en nuestro fichero creado bajo la responsabilidad de ASSOCIACIÒ D'AJUDA ALS TOXICOMANS Estos datos han sido facilitados voluntariamente para poder ser asistido por nuestros servicios y recibir información sobre los mismos. Queda igualmente informado que para el ejercicio de los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, en los términos establecidos en la legislación vigente, podrá dirigirse en cualquier momento a dicha entidad, en el domicilio sito en Carrer Riera de Sant Miquel 1 bis, atic 1ª 08006 - Barcelona (Barcelona).

 

En virtud de las obligaciones establecidas por la ley 34/2004, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, el prestador de servicios propietario de ésta página web es ASSOCIACIÒ D'AJUDA ALS TOXICOMANS y con domicilio en Carrer Riera de Sant Miquel 1 bis, atic 1ª 08006 - Barcelona (Barcelona).

 

Asimismo, en virtud de lo establecido en la ley 15/1999, Orgánica de Protección de Datos de Carácter Personal, ASSOCIACIÒ D'AJUDA ALS TOXICOMANS se compromete a guardar la más estricta confidencialidad sobre las informaciones y/o documentación a la que tenga acceso en el desempeño de sus funciones, no pudiendo utilizarla más que para los usos previstos en la relación cliente/proveedor prestablecida. Igualmente tampoco podrá divulgar o poner en conocimiento de terceros la mencionada información sin el previo consentimiento del afectado por escrito.

 

ASSOCIACIÒ D'AJUDA ALS TOXICOMANS se compromete a tener implementadas las medidas de seguridad que correspondan en virtud de lo establecido en el Reglamento de Medidas de Seguridad de los Ficheros Automatizados de Carácter Personal (R.D. 994/1999).

Seu social de l'AAT

sede-social-aatBARCELONA. Acollida i seguiment dels drogodependents i els seus familiars.

Centre d'Atenció a la Dona C.A.M.

CAML'HOSPITALET DE LLOBREGAT. Acollida de contenció i motivació per a drogodependents, en conveni amb el Departament de Benestar i Familia de la Generalitat de Catalunya, l'Obra Social "la Caixa" i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.
El centre ofereix allotjament i acollida a dones que es troben en situació d’exclusió social per la seva drogodependència (1a i 2a fase de tractament).  Capacitat: 10 persones.

Comunitat Terapèutica

comunidad-terapeutica-igualadaIGUALADA. Destinada a la rehabilitació i reinserció de drogodependents, en conveni amb el Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya.
Centre socio sanitari de caràcter residencial adreçat a persones amb problemes d’addiccions (1a i 2a fase de tractament). Capacitat: 10 persones.

Pisos de suport social

pisos-soporte-socialL'HOSPITALET DE LLOBREGAT. Pisos de suport social en medi urbà situat a destinats a la reinserció de drogodependents, en conveni amb el Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya.
Els usuaris són persones drogodependents que, un cop completat el tractament de superació de les addiccions, requereixen iniciar o intensificar la reinserció en tots els nivells (social, laboral, etc.) i que per la seva situació personal es considera convenient que ho facin en el marc d’un centre residencial i amb recolzament terapèutic.

Centre de Dia

loblitL'HOSPITALET DE LLOBREGAT. Centre socio sanitari d’assistència ambulatòria en conveni amb el Departament de Benestar i Familia de la Generalitat de Catalunya, per a persones amb problemes  d’addiccions que té per objectiu potenciar  al màxim l’autonomia personal i l’ autocontrol així com la capacitat de reflexió i d’anàlisi per afavorir el procés de maduració que finalment portarà a l’abstinència.  Capacitat: 15 persones.

Centre d'Activitats Santa Eulàlia

taller-esfL'HOSPITALET DE LLOBREGAT. En conveni amb l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat. Centre que ofereix tallers de manualitats per a persones amb problemes d’alcoholisme que necessiten un reforç diari per tal d’afavorir la contenció i la continuïtat del procés terapèutic. Capacitat: 5 persones.

PITD (Centre Penitenciari de Joves)

quatre-caminsQUATRE CAMINS (LA ROCA DEL VALLÈS). Programa Individualitzat de Tractament per a Drogodependents (PITD) al Centre Penitenciari de Joves "Quatre Camins", subvencionat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
Aquest programa que es du a terme des de 1991 en col•laboració amb els professionals del Centre Penitenciari de Joves (anteriorment Centre de Joves “La Trinitat”) ofereix atenció i orientació als interns amb problemes de toxicomania.

Programa de Prevenció Escolar

prevencion-escolarXerrades informatives i de prevenció a escoles i instituts (prèvia sol•licitud)

Programa de Acompanyament a la Vida Autònoma

ayuda-vida-autonomaEn conveni amb el Departament de Benestar i Familia de la Generalitat de Catalunya i l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. L’objectiu d’aquest programa és acompanyar i oferir un recolzament específic a les persones que han superat un procés de rehabilitació d’addiccions per ajudar-les a aconseguir una vida plenament autònoma.
Són persones que han obtingut l’alta mèdica del tractament de drogodependències però que necessiten una funció de tutela, suport i acompanyament per tal d’evitar possibles recaigudes.

Programa de d'autoajuda

autoayudaSubvencionat per l'Obra Social "la Caixa". Programa adreçat a aquelles persones que han acabat el tractament de desintoxicació de  drogues i que estan de nou incorporades a una vida activa i normalitzada en la societat.
Reunions quinzenals a la seu social de Barcelona d’un grup coordinat per un professional i integrat per unes 10 persones en les que es debat sobre les vivències quotidianes de treball, família, amistats, etc. posant en comú tots aquells elements que conformen una vida autònoma, responsable i sense drogues.

pdfVer la evolución histórica de los servicios

A.A.T.

ON SOM

donativo-aat-banner

Séneca, 21 bajos
08006 Barcelona

TRANSPORTS

Metro: línia 3, línia 5 (estació Diagonal)
Bus: línies 6, 7, H8, 16, 17, 22, 24, 33, 34

HORARI
Matins de 10 a 14h (de dilluns a dijous)
Tardes de 16 a 18h (de dilluns a dijous)
Divendres de 10 a 15h.

CONTACTES
Recepció: Isabel Garcés
Responsable Ingressos: Araceli Lara
Telèfons
932 374 550
932 376 042

Mòbil - 606 147 225
Fax - 932 376 964
e-mail: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 

Per més informació i consultes:

Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Centre i serveis

01_centroyservicios.jpg 02_centroyservicios.jpg 03_centroyservicios.jpg 05_centroyservicios.jpg 06_centroyservicios.jpg 08_centroyservicios.jpg 09_centroyservicios.jpg 10_centroyservicios.jpg


Tallers

01_stand-pintando-nenes.jpg 02_pintando-nena.jpg 03_talleres-manualidades.jpg 04_talleres-dibujo.jpg 05_talleres-aat.jpg 05_terapias.jpg 06_taller-pc.jpg 07_taller-guitarra.jpg

 


Teràpies

01_terapia-ESF.jpg 02_Grupo-ESF.-C.DE-DIA.jpg 03_terapia-3.jpg 04_terapia.jpg 06_terapias.jpg 07_terapias.jpg

 


Visites culturals

chicos-acueducto.jpg puerta-sant-jordi.jpg visita-museo-picasso.jpg

 

 


Excursions

excursion-escalada.jpg excursion-grupo-ermita.jpg excursion-grupo-mar.jpg excursion-nieve-2.jpg excursion-nieve.jpg

 


Despatx

01_despacho-aat.jpg 02_marta-aat.jpg 03_merce-aat.jpg 04_despacho_aat.jpg

Recomanem/recomendamos

Intervenció de la Directora de AAT (audio)

Programa Incòmodes - Les drogues 19-04-2018

 

UAB CampusMedia


 

 

 

La Ciutat (ONDA CERO) audio

Ciutat Solidaria 04-10-2017

 onda-cero
L'endema (TV3)

Pis Reinserció Hospitalet

lendema
Entrelínies (TV3)

Comunitat CT Igualada

Instantánea 1


Qui-som (TV L'Hospitalet)

Qui som AAT BARNA

quisom
Qui-som (TV L'Hospitalet)

Quique ajuda en AAT BARNA

quique ajuda
Estació Central (TV L'Hospitalet)

Centre de Dia Hospitalet

centre-de-dia


Estació Central (TV L'Hospitalet)

Centre de Dones Hospitalet

centre-noies

Hi ha 6 convidats i cap membre en línia